Despre noi

Adresa cabinetului

Bld. Primăverii nr. 4, Policlinica Industrială, parter, cabinetul nr. 2, Iaşi, România
telefon: 0743.081.578

La TalDent, durerile mari trec cu preţuri mici!

  • Consultatii gratuite
  • Extracţii dentare (fără dureri) începând de la 150 lei
  • Detartraj cu ultrasunete + periaj profesional, la numai 150 lei
  • Proteza acrilica totala incepand cu 1100 lei
cabinete stomatologice

TalDent: un altfel de cabinet stomatologic!

TalDent este un cabinet stomatologic înfiinţat în anul 2009, şi a fost clădit încă de la început cu cinste, seriozitate şi profesionalism. Cabinetul nostru se află în incinta fostei policlinici industriale denumită în prezent Cabinete Medicale Grupate Primăverii, imagini cabinet stomatologic Bulevardul Primăverii nr. 4, Iaşi - România

La TalDent pacienţii sunt în deplină siguranţă. Sterilizarea instrumentarului se realizează personal, la rece şi la cald, urmând toţi paşii necesari unei sterlizari eficiente, şi garantând astfel acea siguranţă de care are nevoie fiecare pacient.

Materialele pe care le utilizăm în cabinetul nostru sunt de cea mai înalta calitate, şi le folosim doar în termenul lor de valabilitate.

Un alt aspect deosebit de important, ar fi acela că nu lucrăm în grabă, tratăm fiecare caz cu răbdare, profesionalsim şi responsabilitate, pacientul fiind tratat nepreferenţial, la baza relaţiei medic-pacient stând respectul reciproc şi comunicarea.

Aşadar, va aşteptăm zilnic de luni până vineri la cabinetul stomatologic TalDent, din Bld. Primăverii nr.4, (fosta policlinică Industrială) parter, cabinetul nr. 2, pentru a beneficia de servicii stomatologice de calitate, la preţuri decente într-o atmosfera plăcută şi prietenoasă.

Pregătire profesională:

. Tehnică Dentară - 3 ani
   (UMF "Gr. T. Popa" Iaşi)
. Stomatologie Generală - 6 ani
   (UMF "Gr. T. Popa" Iaşi)
. Master în Sănătate publică orodentară - 1 an
   (UMF "Gr. T. Popa" Iaşi)